Care Plus® Camphor Verhardende Spray Tegen Blaren - 60ml

4,95 3,96
8 Prijzen, De beste prijs bij Koopjesdrogisterij.nl


Merk:
Categorieën:

1 tot 3 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Care Plus® Camphor Verhardende Spray Tegen Blaren - 60ml

CAMPHOR SPRAY
Een blaar of andere irritatie aan de voeten kan zich razendsnel vormen. Overbelast je voeten een paar uurtjes of draag even een middag wat minder goed schoeisel en het leed is al geschied. Een vervelende en pijnlijke blaar kan je dagje uit, je wandeltocht of je stedentrip flink verzieken! Wat te doen tegen blaren? En nog belangrijker: hoe kun je blaren voorkomen? Gebruik de Care Plus Camphor Spray!


WAT TE DOEN TEGEN BLAREN?
Heb je tijdens of na een wandeltocht last van vermoeide voeten? Camphor Spray van Care Plus verkoelt, verfrist en verlicht je voeten. Is er een blaar ontstaan? Blaren kunnen uitermate vervelend en pijnlijk zijn en dat geldt zéker voor blaren aan je voeten. Als de druk of wrijving niet verlicht wordt met een goede blarenpleister, zoals de Blister Plasters van Care Plus, dan kan de blaar openspringen. Je hebt dan een open wondje dat gemakkelijk geïnfecteerd kan raken. Blarenpleisters verminderen druk en pijn en kunnen een infectie voorkomen. Maar natuurlijk is het nog beter om blaren te voorkomen.

VOORDELEN:
✓ Verkoelt, verfrist en verlicht bij vermoeide spieren en voeten
✓ Een must voor elke wandelaar, het beste anti-blaren product
✓ Verstevigt de huid en voorkomt daarmee blaarvorming
✓ Tevens te gebruiken tijdens en na een wandeltocht
✓ Reinigt de huid waardoor een pleister beter blijft plakkenVRAAG EN ANTWOORD:


HOE KAN JE BLAREN VOORKOMEN?
Je kunt blaren ten eerste voorkomen door goed passende en comfortabele schoenen te dragen. Maar dan nog kan een flinke wandeling of trektocht leiden tot blaren. Dit kun je voorkomen met verschillende Care Plus producten. Behandel je voeten voor de wandeling met Foot Powder! Dit voetpoeder van Care Plus absorbeert vocht, droogt de voeten en helpt blaren voorkomen. Als je de kans op blaren écht zo klein mogelijk wilt maken, gebruik dan al vanaf drie tot twee weken voor een wandel- of trektocht de Care Plus Camphor Spray. Je voeten dagelijks insprayen met deze voetspray zorgt ervoor dat de huid harder wordt, waardoor de vorming van blaren wordt voorkomen. De opperhuid van je voeten wordt hierdoor dikker en sterker. Na twee tot drie weken gebruik van deze voetspray zijn je voeten klaar voor de tocht! Ook handig: gebruik de Camphor Spray om je huid te reinigen voordat je een pleister aanbrengt. De pleister blijft dan veel beter zitten!

HOE HELPEN CARE PLUS VOETPRODUCTEN MIJ OM BLAREN TE VOORKOMEN?
Als je voeten slechts een paar uur in de knel zitten door overbelasting of minder goede schoenen kun je al een blaar oplopen. Zeker voor een wandeltocht is het slim om je voeten al een aantal weken van tevoren met Camphor Spray voor te bereiden om blaren te voorkomen. Zorg er daarnaast voor dat je Blister Plasters bij de hand hebt om eventuele blaren die toch verschijnen te beschermen tegen nog meer wrijving of druk en infecties. De Care Plus EHBO-accessoires voor de voeten zijn waardevolle aanvullingen voor elke verbanddoos!

HOE ONTSTAAN BLAREN EIGENLIJK?​
Als de huid constant geplaagd wordt door druk of wrijving, dan kan er een blaar ontstaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij overbelasting van de voeten en het dragen van oncomfortabele of slecht passende schoenen. Door de wrijving of druk komt de bovenste huidlaag (opperhuid) los van de onderliggende lagen. Op die plek vormt zich een blaar, gevuld met weefselvloeistof. Het lichaam maakt de blaar aan om het wondje te beschermen tegen nog meer wrijving of druk. Een blaar is zó geboren! Maar met Camphor Spray kun je deze reactie van het lichaam voorkomen. Omdat je het probléém voorkomt.

Vestigings adres: Industrieweg 15
Telefoonnummer: 0857920181
KVK nummer: 59272155