Kortingscode voor Outdoor Madness 2 april

Kortingscode voor Outdoor Madness 2 april

Het grootste outdoor evenement van Nederland komt naar Outdoor Valley. Op zondag 2 april wordt Outdoor Madness voor de vierde keer georganiseerd. Van 9:00 tot 18:00 uur is er genoeg te doen! Van outdoor activiteiten, wedstrijden, kinderdorp tot een super sale. Naast alle activiteiten is er voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Kortom een gezellig dagje uit met het hele gezin, vrienden, collega’s of buren.

Tickets bestellen
Kortingscode Outdoor Madness: BERGOM17

Te gekke activiteiten voor jong en oud

De instructeurs van Outdoor Valley staan klaar om je kennis te laten maken met vele outdoor activiteiten. Van boogschieten en kanoën tot klimmen en survivallen. Het populaire lasergamen is ook onderdeel van het programma. Net als zo’n 25 andere activiteiten. De kleinsten vermaken zich in het kinderdorp met o.a.: springen op het springkussen, schminken en marshmallows roosteren of kanovaren en boogschieten met mamma of pappa.

Maak kennis met Outdoor Fitness

Vanaf 18 jaar kan je kennismaken met de buitensportschool van Nederland: Outdoor Valley Fitness. Professionele instructeurs geven de hele dag meerdere lessen. Denk aan survival FIT, outdoor spinning, obstacle training, kajakfitness, kettlebell, yoga en natuurlijk bootcamp!

Meer uitdaging nodig?

Voor degene die net wat meer uitdaging nodig hebben, zijn er verschillende wedstrijden. Ga de strijd aan bij de survivalrun, zoek het water op met de SUP-wedstrijd of werk je in het zweet met de mountainbikewedstrijd en/of de trailrun wedstrijd. De mountainbikewedstrijd is onderdeel van de MTBcupZH en wordt georganiseerd in samenwerking met mountainbikeclub Dirty Hill.

Liever shoppen?

Dat kan ook tijdens de Outdoor Madness Super Sale. Je vindt hier de beste kleding en accessoires voor al je outdoor activiteiten tegen de laagste prijzen.

En heerlijk ontspannen

Genoeg te doen bij Outdoor Madness, dus je moet ook zeker af en toe je rust pakken. Dit kan onder het genot van opzwepende muziek met veel verschillende (gezonde) hapjes en drankjes. Aan het einde van de dag geniet iedereen van een heerlijke Madness BBQ.

Meer weten: www.outdoormadness.nl.

  Tickets bestellen
  Kortingscode Outdoor Madness: BERGOM17