Outdoor Madness Spring 2017: een sportieve en gezellige dag!

Outdoor Madness Spring 2017: een sportieve en gezellige dag!

Zondag 2 april stond Outdoor Valley in het teken van de vierde editie van Outdoor Madness. Mede dankzij het goede weer was het een zeer geslaagd evenement! Jong en oud deden mee aan onder andere wedstrijden, outdoor activiteiten, outdoor fitness lessen en shopte op de Super Outdoor Sale.

Survivalrun

De dag begon met een goede warming-up voor de ouder-kind survivalrun, die om 09:00 uur van start ging. Even later gingen de volwassenen van start. Eveneens stond hun een uitdagend parcours te wachten, maar liefst 12 km en 36 hindernissen. De eind hindernis was zwaar. Deelnemers sprongen het water in, halverwege klommen ze omhoog in een net waarna er nog een apenhang volgde. Dankzij de aanmoediging van familie en vrienden was het een prachtige finish voor de deelnemers.

Outdoor activiteiten

Vanaf 10:00 uur stonden de instructeurs van Outdoor Valley klaar voor de outdoor activiteiten. Zo kon je onder andere gaan lasergamen, survivallen en tokkelen. Nieuw dit jaar was de mogelijkheid om een proefrit te maken in een echte Trabant. Speciaal voor Outdoor Madness was er een verkorte route door het Rottemerengebied uit gezet.

Outdoor Fitness

Sportievelingen waren er ook genoeg! De hele dag door was het mogelijk om diverse fitnesslessen uit te proberen van Outdoor Valley Fitness. ‘’Er zijn zoveel verschillende lessen, we willen alles uitproberen!,’’ zo blijkt uit de ervaring van een deelneemster.