Over ons

HET TEAM ACHTER BERGSPORTER.COM

Bergsporter.com is hard op weg om één van de grootste bergsport gerelateerde websites van Nederland en België te worden.

De website biedt informatieve blogs voor alpinisten en bergwandelaars. Daarnaast kan je er ook vele bergsportartikelen vergelijken en aanschaffen bij verschillende aanbieders. Tot slot wordt er een compleet overzicht van klim- en boulderhallen in Nederland getoond en een groot aantal bergsport gerelateerde reisaanbieders. Of je nu een beginner of gevorderde bent, op Bergsporter.com doe je kennis en inspiratie op.

Bergsporter.com wordt beheerd in samenwerking met Judoc media uit Veenendaal en TIC Online Marketing uit Utrecht.


Het team achter Bergsporter.com

Joost is van kleins af aan al gek op de bergen. Zijn mooiste tocht tot nu toe, is de hoogste berg van Oostenrijk. Maar er staan al genoeg andere bergen in de planning om te gaan beklimmen.
Timo is meer dan een fervent skiër. Hij kent een groot aantal skigebieden dan ook op z'n duimpje. Daarnaast is hij eigenaar van TIC Online Marketing.
Benjamin is een bergsporter in hart en nieren. Is hij geen bergen aan het beklimmen dan skiet hij er wel van af. Al vele bergen beklommen en zijn wensenlijstje is nog groot.
Dempsey heeft al meerdere bergen beklommen en schrijft boeken onder de naam dagboekvaneenavonturier.com. Voor Bergsporter heeft hij al meerdere blogs geschreven, bijvoorbeeld over zijn Mont Blanc beklimming.